WEBMASTERinfo - The Story Behind.


WEBMASTERinfo så dagen lys den 1/8-1999, men da under navnet GWD Professionals. Etter å ha vært part i et nettsideprosjekt av og for menn et helt annet sted i landet begynte en planlegging om å starte opp med noe for meg selv. Planen var å kun tilby webhosting/webhotell, men dette skjøt såpass fart pga. lave priser, og etterspørselen etter andre tjeneste meldte seg raskt. Allerede innen Desember -1999/Januar -2000 hadde GWD Professionals inngått flere signerte avtaler med tunge aktører i markedet. Vi var inne i det fundamentale og tilpasningen av Microsoft sin DOT-NET plattform, der vi samarbeidet med bla. SINTEF. En avtale ble også signert med bla. en av landets ledende innen media produksjoner. På kundelisten hadde GWD Professionals alt fra andre konsulentfirmaer, management og andre firma og bedrifter i tillegg til privatpersoner i både Norge og ellers i verden. Det nettverket som ble skapt den gang har WEBMASTERinfo stor nytte av.

Etter hvert så ble det også aktuelt med enda en utvidelse, og nå begynte GWD Professionals med bygging og salg av PC både på bestilling og masseproduksjon/lagerført, programvare og PC verksted. PC verkstedet var både mobil-service og reparasjoner på kontorets verksted.

Sommeren 2000 begynte tankene på papirer og eksamener. Både på det jeg kunne fra før, det jeg hadde lært meg de siste år, men også med tanke på fremtiden og kanskje for en ekspansjon i fremtiden. Det tok meg hele 6 år med studier innen webmaster, CCNA og CCIE. Utover dette har jeg både holdt kurs, vært gjesteforeleser og foredragsholder.

Sommeren 2008 var det slutt. Kroppen sa stopp, og all drift ble overført til andre aktører i markedet. Etter 3 års pause forsøkte jeg igjen å ta tilbake styringa, men det gikk ikke. Og all drift i GWD Professionals navn ble stoppet opp og solgt. I 2013 ble jeg igjen syk, og jeg fikk et hjerneslag. Kroppen sa skikkelig stopp. Inntil 2021 var det ingen drift før jeg så smått i 2021 begynte å planlegge det som i dag er WEBMASTERinfo. De tjenester du finner på siden her er det som blir levert nå. Arbeidsmengden er mye mindre - Noe som sikrer deg som kunde bedre kvalitet i de tilbudte produkter.To be continued......


WEBMASTERinfo.no ©1999-2024
Org.nr: 926689355